Copyright © -Mubin-
Design by Dzignine
October 11, 2010

mr potato hot n spicy

cakap psl mr potato ni......aku mmg suka.....smbil aku menaip aku makan mr potato........hahaha......nnti aku nak umah aku ada satu tmpt yg mana penuh dgn mr potato...berangan angan mat jenin....hahaha.....kalau pembaca blog nak tahu....saya mubin mustaza baru td start revision yg sebenar.....td chat ngan kawan ...dia cakap exam masuk form 1 sekali........aku terkezut.......hahaha...study....dh lah sejarah form 1 aku low skit.......aku sebenarnya ada yg dh lupa mt ........kpd member aku........dak laki........korang nk buat study group tak kt pantai....pas study main rugby n bola ......aku revision sn bru smpi chapter 4 form 1......hopefuly smpt lah utk aku revision.....

apa yang penting waktu nak dekat exam:

-tidur kena cukup
-study smart
-jalan bawa buku(bukan ulat buku tapi se-kurang2 ada semangat)
-kurang kan online(tp aku stay jer on9 cuma kurang kan skit)
-try study group ngan kawan(nnti study sports ada lah)

dgn ini aku mengambil kesempatan utk mengucap selamat ulangkaji kepada bakal mengambil PEPERIKSAAN AKHIR TAHUN TOV PMR 2011


biar study smart jangan study hard...tp kalau kalian rasa study hard ok bagi kalian....teruskan......aku hanya nasihat......



0 Komen:

Post a Comment

Wide Eye Onion Kun