Copyright © -Mubin-
Design by Dzignine
November 30, 2010

catur vs chess......

huh...tajuk atas ni catur vs chess....


sebenarnya ni bende yg sama......


aku ada r main stu app chess kt fb...


mmg r


aku main tahap silly(bodoh) baru ley menang .....


main medium ngan easy .....kalah r......hahaha.....


bila main on9 lak......ley katakan 99.9 percent aku main semua kalah haha....


paling dasyat pun draw....tp best tahu bila main chess.....


rasa mcm tgh berperang......


jd apa lg ...jom r main chess.......chess aku yg aku bwk wktu skolah...hilang kt skolah aku letak bawah meja....hahaha....sper r yg curi tu??tak mampu ker nk bli ....rm10 jer kot....

haha...agak lama mendiamkan diri

salam semua....


pasti korang tertunggu 3 januari kan..haha....


mungkin ada yg tk tertunggu sbb masih lagi mahu bgun lewat......hahaha


mengenai tajuk agak lama mendiamkan diri kerana ....


-takda idea nk post apa..........


tp aku ni plik skit....bila smpi mood nk blogging....smpi post 2-3 ..haha........


korang nk tahu kenapa lepas aku tulis pastu aku enter mean space ke bawah


sbb aku nk bgi nmpk bnyk yg ruang.......(korang paham tak sbb aku pun tak paham)


..................
setiap kali aku bukak internet............perkara yg aku akan lakukan


pergi ke facebook
then gi kat utusan malaysia(berita terkini)
pastu mudah.my marketplace malaysia.........


tiga ni mmg perkara wajib ..........


aku rasa cabaran smpi 10 30 tu tk menjadi r


sbb aku selalu guna smpi 11-12 hahaha


alar....wktu holiday jer....


wktu skolah nnti kol 10 tidur r an.....



haha....aku rasa ni gud information

ERKATAAN LAZIM YANG SERING KAUM HAWA SUKA GUNAKAN

Perkataan Lazim Perempuan olehhttp://1001rahsiadiri.blogspot.com 

FINE
Ini la yang perempuan suka gunakan untuk hentikan pergaduhan, lebih-lebih lagi bila dia rasa dia yang betul dan anda kena diam. Jangan sekali kali gunakan perkataan ini untuk memberi gambaran rupanya, terutama sekali apabila dia sedang mencuba pakaian di kedai - hanya akan membawa anda berdua bergaduh.

LIMA MINIT
Ini sebenarnya setengah jam. Ianya sama jugak dengan lima minit yang perlawanan bola sepak akan berakhir sebelum anda membawa sampah ke luar, jadi ini adalah pertukaran yang seimbang.

TAKDE APA-APA
Ini bermakna "something" dan anda perlu berjaga-jaga! Perkataan ini melambangkan perasaan perempuan yang inginkan anda berputar-putar kat dalam macam mesin basuh. Selalunya, ini akan memulakan pergaduhan yang akan bertahan selama 'LIMA MINIT' dan diakhiri dengan 'FINE'.

PERGILAH! (dengan kening terangkat)
Ini adalah satu cabaran yang akan membuat si perempuan menjadi marah dengan 'TAKDE APA-APA' dan diakhiri dengan 'FINE'. PERGILAH (dengan kening biasa) Ini bermakna 'mengalah' atau 'buat je la apa yang awak nak sebab saya tak kisah'. Anda hanya akan mendapat situasi ini dan dalam beberapa minit diikuti dengan 'TAKDE APA-APA', 'FINE' dan dia akan bercakap kembali dengan anda dalam masa 'LIMA MINIT' apabila dia dah sejuk.

MENGELUH YANG KUAT
Ini sebenarnya bukanlah perkataan, tetapi kenyataan yang sering disalah anggap oleh kaum lelaki. 'MENGELUH YANG KUAT' bermakna dia merasakan anda adalah seorang yang bodoh ketika itu dan dia sendiri terfikir kenapalah dia menghabiskan masa berdiri di situ dan bergaduh mengenai 'TAKDE APA-APA'. 

MENGELUH YANG PERLAHAN
Lagi sekali, ini bukanlah perkataan. 'MENGELUH YANG PERLAHAN' membawa maksud yang dia berasa puas. Adalah lebih elok jika anda duduk diam, jangan buat sebarang tindakan... dan dia akan kekal puas.

OKAY LAH
Ini adalah kenyataan yang paling merbahaya seorang perempuan boleh buat kepada lelaki. 'OKAY LAH' bermakna dia ingin berfikir panjang sebelum dia membalas terhadap perbuatan anda yang telah menyakitkan hatinya. 'OKAY LAH' selalunya digunakan dengan 'FINE' bersama 'Kening Yang Terangkat'.

BUAT LAH
Satu ketika di masa depan dalam masa terdekat, anda akan dilanda masalah yang besar.

TOLONGLAH
Ini bukan kenyataan, sebaliknya adalah pelawaan. Seorang perempuan memberi anda peluang untuk mengeluarkan sebarang alasan atau sebab di atas apa yang telah anda lakukan. Anda mempunyai peluang yang adil dengan kejujuran, jadi berhati-hati dan anda tidak akan mendapat 'OKAY LAH'.

TERIMA KASIH
Seorang perempuan mengucapkan terima kasih. Jangan pengsan. Terima dan ucapkan sama-sama.

TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK
Ini banyak berbeza dari 'TERIMA KASIH'. Seorang perempuan akan menggunakan ini apabila dia dah terlampau marah pada anda. Ini menunjukkan yang anda telah menyinggung perasaannya dan akan diikuti dengan 'MENGELUH YANG KUAT'. Berhati-hati untuk tidak bertanya apa yang salah selepas 'MENGELUH YANG KUAT' kerana ini hanya akan membuat dia berkata 'TAKDE APA-APA'. 
November 28, 2010

cabaran guna pc smpi kol 10 :30

aku rasa aku kene ubah skit habit....habit yg baik ni


aku rasa aku kene cukup tidur......


aku ni lain skit...klo tidor awl bagun awl....klo tidur lmbt bagun lewat....


.......dgn ini sy menyahut cabaran ini..haha....


korang dh siap utk masuk tingkatan 3....ambik lah peluang cuti ni..buat jadual harian ...ley r gak korang bahagi masa tolong parent..buat kerja rumah(bukan kerja sekolah yg cikgu bagi)........korang ley letakkan ...ulangkaji yg form1 untill form 2.....korang ley baca subjek yg tidak perlu penerangan spt sejarah......baca novel(panas salju).....takut nnti kita tk dpt catch up..nk ulangkaji.......
November 26, 2010

wa....berita gembira

aku nak gitau korang satu bende...haha....
still at sepang next year..haha....boleh aku tengok muka kengkawan aku
terutamanya pembaca blog ni..haha......


korang yg ada fb ...tolong r aku ..tolong like an....


gi crik ehoza ..pstu like...kt group tu..pstu crik kt photo......gmbr drpd mubinmustaza

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=465417949811&set=a.457738529811.260446.128032339811

..........huhu.........

sebenarnya msuk contest candid picture...tp aku tgok harapan utk kalah tinggi....bnyk pro...mcm aku bru beginner ...haha.....


wa....td wktu pkul 7 45 malam...abah aku suruh kunci pintu belakang...aku dgn senang hati pun gi r kunci ..aku ambik kunci dan bukak pintu utk kunci gril (betul ke aku eja ...alar yg besi tu) ..tetibe aku nmpk org pakai kopiah...haha...aku menjerit dengan suara kejantanan ....ha............bapak aku ckp smpi org yg main takraw tu terdiam....haha.....suara komander kot...haha...haha....korang nk tahu sper yg aku nmpk tu....haha..sebenarnya bapak aku....dia sakat aku........haha
November 25, 2010

lagu ni aku suka...jom dengar..click play saja

wa...sekarang semua kt facebook...

haha.....keluarga cikgu zakaria dan che Mah........sebenarnya itu keluarga besar aku...haha....mereka ialah datuk dan nenek ku...sekarang siapa ada buat group lagi kt facebook memang best r.....haha.....

Sesiapa yang mempunyai adik di SK TPSP.....

tajuk di atas ni....aku seru kepada sesiapa yang mempunyai adik di SKTPSP.....tolong belikan lencana sekolah tu......nk buat kenang kenangan di my secret album.......klo korang nk beli minta duit tahu.......tahun depan r...

2010...school days...already end...haha

antara gambar2.....


k.....ni lah sebahagian murid 2 Musytari...kebanyakan yang tidak hadir itu ...sedang tidur di rumah...haha.jgn marah


........dari kiri ....fauzi,safwan,izzat,mysterious boyz....n syahiran.....

sebenarnya ada lagi seorang...dia tak datang.......nama dia khairi.....

.....



bila dah akhir tahun apa lagi...chess r...siapa berani jom lawan???gerenti aku kalah ...hahaha.....dalam gambar di atas ni ......syahiran vs mubin....korang rasa siapa menang????orang yang menang ialah orang yang muka terlebih senyum tu........

..................

korang belum bayar hutang....sila langsaikan dengan segera...hahaha......cuba korang teka apa yang Syahiran pegang tu.........haha.........


kami anak malaysia ..haha...itu lah slogan yang sesuai...semangat kebangsaan ni..haha........yang berbaju ungu di sebelah ku ialah rakan seangkatan dan seperjuangan ...kami menghidupkan kadet polis sekolah ..tetapi anugerah dpt kt dia....mcm mna zik dh rezeki ko an...haha..aku support dri belakang...tkda dendam beb.haha....yang penting tahun depan kita usahakan buat satu kem..igt tahu aku bahagian kawad n komander...kenapa r selalu waktu kem suara ko ngan aminudin takda......korang saja suruh aku jadi komander an..haha.......

..............


k....bye bye 2 musytari 2010........

Sekolah Yang Ku Sayangi

assalamualaikum.......


di sini saya MUBIN MUSTAZA BIN ISKANDAR akan membuat post yang agak panjang atas permintaan rakanku yang disayangi dan dihormati.......


Post yang akan saya pertontonkan kepada anda semua tidaklah begitu cantik .....


K ...saya akan membuat post yang bertajuk Sekolah..Saya akan memberitahu kepada anda semua sekolah2 yang pernah saya menimba ilmu dari tak tahu A-Z sampai pandai Z-A...


Sekolah pertama .....Sekolah Harapan Negara....SEKOLAH KEBANGSAAN MUTIARA ,KOTA KINABALU......wktu aku belajar dulu...mmg bnyk pelawat..boleh dikatakan setiap minggu ada pelawat......jikalau ada pelawat..aku akan membuat persembahan iaitu persembahan singa....yang cina tu...saya bahagian belakang......haha....lepas buat dapat bonus tu yang best.....saya pernah mencuci tandas untuk pertandingan tandas tercantik..lepas cuci dapat bonus tu yang best ..haha...saya akan tunjuk sekolah nya



saya bersekolah di sini selama 4tahun....saya belajar daripada tahun 1 sampai tahun 4....2003-2006........memang banyak pengalaman .....disinilah dimana saya belajar self defense KARATE......SENSEI ku yg tak ada gigi tengah..haha....

.................................................................

ok....kawan2 dan pembaca blogger ku yang setia ......

kemudian aku berhijrah dari sabah ke selangor...Sekolah yang kali ini terletak di Sg Pelek,Sepang......Sekolah  ini lah yang saya ambil UPSR....saya belajar selama 2 tahun....tahun 2007-2008......Ramai kawan2 yang telah saya kenal.......terima banyak2 kepada yg sudi berkawan dengan saya....Kelas pertama yang saya masuk ialah 5 Anggerik..saya masuk ketika itu murid 5 A baru habis sukan/pjk......saya duduk di sebelah Intan Muhaireen....Ustazah Maizana guru pertama yang saya kenal.......Beliau juga yg suruh saya duduk di sebelah intan.............Ketika tahun 6.......Budak2 lelaki addict akan permainan rugby....dan menjadikan rugby sebahagian daripd hidup mereka...saya termasuk sekali......Sukan rugby amat diminati...dan dimainkan ketika ada masa terlapang setelah habis upsr.....Main sampai berdarah tu yg best...haha.....gambar sekolah tidak di jumpa tapi ada lencana haha....Lupa pula nak beritahu nama penuh sekolah ni....SEKOLAH KEBANGSAAN TAMAN PANTAI SEPANG PUTRA....Pnjgkan nama nya tp tidak apa......yang penting cikgu2 kt sini mmg best dan juga rakan2 ......


................

tamat sudah sekolah rendah....

kini...di SMK PANTAI SEPANG PUTRA.........sekolah menengah pertamaku......sekolah ni memang best.....belajar dari tahun 2009-kini....Jawatanku di sekolah ini ialah sebagai Pengawas.........Kadet Polis ialah unit beruniform yang aku telah habis sebahagian masaku.......apa 2 pun..sekolah ni memang syok...haha....

sekolah ku......selaku sekolah menengah pertamaku...

lencana sekolah.........


........................k....sekian terima kasih kepada pembaca setia...................

Pesanan daripada ku.......

jangan rendah diri ...tapi rendah hati...

igt tu....jangan mudah putus asa....don't blame yourself.....




November 23, 2010

mubin on air



mubin tgh di udara skrg....haha....

hari ahad yang lalu kenduri berkhatan abang saudara klo ikut pangkat r ....umur drjh 5....haha.......aku jadi bentara means yang angkat tu..lagipun makan berhidang...bukannya buffet ....hidang means.....lepas orang blah drpd meja makan..kite kene kutip...n bawak makanan ...makanan sedap tu..haha.....abg sedara aku dpt 1300 ringgit malaysia...haha......nama dia amin...nnti aku upload gmbr....sekian
November 18, 2010

SEJAK DARI DULU

SEJAK DARI DULU KU MENCINTAI
KAU TAHU BEGITU NAMUN KAU BERPURA.....

itu lah sebahagian lirik lagu cinta antara kita............hahaha

jom kita baca selawat syifa

......baca lah alfatihah 3x dan selawat syifa 3x......pastu tiup kt air.......pastu minum

raya ...bergambar...1.2.3 snap

BERGAMBAR KETIKA RAYA AIDILADHA

 DI RUMAH....BERBAJU COKLAT DI TENGAH2 IALAH ABAH DAN BERJUBAH PUTIH ITU IALAH MAMA SAYA

 MENU RAYA:KETUPAT PALAS,RENDANG AYAM,KARI DAGING ,SERUNDING.......N PELBAGAI LAGI

 DARI KIRI :ABAHKU,MAMAKU,DAN DIRIKU

 HAHA...DI KIRI ITU ADALAH SAYA....DAN KANAN IALAH KAKAK SAYA....
POSING MAUT KOT...
 DEKAT TASIK ADA POKOK........JOM BERGAMBAR...OK TAK??
 CUBA2 UTK JADI MODEL BJU RAYA....HAHAHA

 BILA TAK ADA KERJA ....APA LAGI SNAP AND SHOOT
 HUHUHU...OK TAK??

 HAHA...SEKALI SEKALA

 SEKALI LAGI JADI MODEL...

 WAH........NK AMBIL GAMBAR KEPADA SESIAPA YANG TGOK GMBR NI
 LALALA....SEKALI LAGI


SAMPAI DI SINI SHJ ...SEKIAN ..TERIMAKASIH KEPADA YANG SUDI MEMBACA MAHUPUN MELIHAT

Semalam Raya Aidil Adha

haha...mcm mana korang semalam ??Best tak raya??
aku rasa best gak raya kt sini.......
lepas raya gi tasik n keliling rumah bergambar haha...biasa r an.....tkder keje.....sekali sekala
lagi pun semalam tetamu smpi malam....sepupu,saudara n staff bapak aku dtg......haha....smlm buat ketupat palas   klo nk tahu ketupat tu....daun palas dengan pulut..rasa sedap...sedap giler..nk tak dh abis r....haha......pastu .....kepada murid 2 Musytari....selaku rakan2 ku yang disanjungi dan disayangi...klo nk tgok gmbr 2 M gi kat jom tengok ....pastu klo nk tgok gmbr jamuan gi kat jamuan ....semua gambar diupload menggunakan Facebook tidak perlu di sign in....kepada yang tkder fb tu.....korang pun ley bukak sbb aku buat everyone can see...mula 2 nk buat friend only..tapi pikir2 ada dua tiga empat orang kawan aku tkder fb an.........
November 16, 2010

Selamat Menyambut Hari Raya Aidil Adha

.......selamat hari raya
maaf zahir dan batin
sorry klo ada terkasar bahasa....
kelakuan tidak sopan.....
Raya Haji tahun ni kat Sg Pelek.....


Hari ni last sekolah........
tq kepada para sahabat ku...
yang selama ini....menjadi rakan di sekolah
mahupun ym atau fb
mungkin kite tk rapat kt sekolah tp rpt kt ym

to all my frenz...ataupun yang tengah membaca skrg ni
Minta maaf jika saya MUBIN MUSTAZA BIN ISKANDAR
ada membuat sebarang perkara yang melukakan hati mahupun menyakit
hati....... kpd pelajar/murid 2M......hope dpt jumpa tahun hadapan
November 10, 2010

ujian jom..bukan psl ujian pat

haha...ni nk uji otak korang..........buat tahu wajib 


misi utk nombor dibawah ialah...cari kat mana 9

666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666
666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666
666666666666666666666666666666666666666666666666696666666666666666666
666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666

misi kedua cari abjad w dibawah

vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
vvvvvvvvvvvvvvwvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv


misi terakhir cari huruf N kat bawah

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMNMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM



skema jawapan akan diberikan nnti...klo korang tk jumpa...try fokus......
November 9, 2010

1 krk 2009

kelas ni aku pernah jajah suatu ketika dulu iaitu 1krk ataupun 1 edison..left click utk besarkan gmbr


haha...1 krk...2009....


ok...kt sini aku nk gitau
nama nama murid kelas ni.....

dari kiri barisan hadapan:sofia adila,aizzanum,shahirah 
dari kiri barisan tengah:izzat ,aishah,adlina,leena,Pn Badartul Cima,Mubin,Izzatie,Fauzi
dari kiri barisan belakang:adibah,ummi,hafizatun,aqilah,zuhasnita,lydia.maryam,nabilah,khairi,safwan

haha
jom tgok gmbr kita wktu form..mcm mana ok tak?kenangan ketika di 1 krk.....
...ada satu murid yg tkder kt sini..teka r.....aku tk nak gitau...fikir2 kan lah.....

tahun ni kita ambil gmbr beramai-ramai wktu jamuan nnti tau..jgn tk dtg... 

teringat akan kisah tahun 2009

kt aquria klcc..n chocolate factory...all the pictures I taken at AHMAD SYAHIRAN facebook.....


nama dia khairi..hahaha...smart r ko khairi wktu form 1......


dari kiri=mubin(sy),izzat,syahiran
waktu ni semua rendah gi..form1  kata kan..haha..


izzat.....haha
cuba baca kt notes tu..itu bukan yg form tu punya ker??


antara peserta lawatan...klo korang perasan khairi tkder..
khairi ambik gmbr ..

sekian itu shj........aku ambil skit jer.......tq to ahmad syahiran coz all of this pictures belong to ahmad syahiran

pesanan ...klo nk tgok gmbr besar left click tahu.....sbb right click tk dibenar dlm blog ini...^_^ 

nombor misteri...saper dpt selesaikan ...bagus...gitau aku jawapn nya

19.1.25.1~19.21.11.1~19.15.6.9.1~1.4.9.12.1...hahaha....saper dpt jawapan haha......
November 8, 2010

imbas kembali

teringat aku pada zaman kanak dlm 5-8 tahun ...antara television program yang aku minat ialah rancangan barney and friend...si dinosaur berwarna ungu ...nk upload gmbr sekali tk ley lak an...tkpa tkpa.......lagu ni mmg aku suka lagu barney i love you

i love you
you love me
we're a happy family
with a great big hug and a kiss from me to you
wont you say you love me too!

i love you
you love me
we're best friends as friends should be
with a great big hug and a kiss from me to you
wont you say you love me too!

haha....kalau nak diimbas kan kembali mmg banyak favourite television program....tp ni aku buat sikit je an....tp aku pling suka ialah ultraman dyna ,taro,tiga,ete n lain lain...dulu aku mmg bnyk cd cerita psl ultraman.....haha.....tp ultraman yang pling aku suka ialah dyna..

lagu ultraman dyna

Wow Wow Daina Seigi Wa Nanda Daina
Honto No Ai Wa Nanda Urutoraman Daina (oh)

aku ambik skit jer nnti korang boring..aku igt gi rentak lagu ni....

barney vs ultraman......

aku ambil ultraman...gagagaga....second bru barney and friends.....korang jom tgok rancangan genius di tviq saluran 552.....best tu...psl science ...aznil hos nya...bnyk ilmu yg boleh didapati......tk silap aku pukul 11.30 pg hari ahad...try r bukak.....

k undur diri dulu

lama tak update

agak lama lah aku update an...
bukan menyembunyikan diri tp tkder idea nk tulis apa

a
b
c
d
e
f
g
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
t
u
v
w
x
y
z


siapa yang baca dari A-Z ....aku tabik..korang penyabar hahaha....besok nk bawak apa ekk gi skolah???any idea please.......best gak an lagu suaraku berharap.......three word I want to say not i love you but i miss you ....jgn salah anggap yer...ni utk kengkawan aku
November 6, 2010

buat kawan2 ku sekalian

kpd blogger member aku..n kpd kawan 2 aku..........permintaan aku pasang lah lagu  ini


nak tahu kenapa aku suruh psg lagu ni?kalau nk tahu tahun depan automatic korang dpt jawapan nyer
November 4, 2010

kem...oh yes...mmg best para support

kem pemantapan diri di g camp....mula 2 aku naik kete ngan syahiran afi n Cikgu Aida..aku n member aku ckp r tmpt ni hutan r ...tk kan ada line punya......skali aku on phone aku check fulamak ada 3 g walopon hutan......haha.....pastu kiteorg sesat sbb ada 3 kereta cikgu yg bwk.....tnya sana sini mana g camp........mmg agak lama....pastu kiteorg smpi kt lokasi.....smpi2 kene dah pressure drpd jurulatih ..tk pasai2 kene lari cpt2...skolah pling lmbt skolah psp r an.....kem ni sume laki.....mmg best....first day ...ptg....semua peserta kene mandi wajib kt air terjun(air dlm kubang).......mmg r semua kotor muka bju....malam 2 duk dlm dewan kita belajar something yg bru.....pastu tidur...aku tidur mmg tk nyenyak....aku duk atas syahiran bwh ...pkul 430 pg aku lompat dripd katil turun bwh kejutkan syahiran tnye kol berapa??pastu tnyer dia nk mandi kol berapa pastu ckp kol 5....pastu kol 5 aku lompat lagi katil pastu gerak kan dia......pastu aku bukak lampu bgi semua pserta bangun..aku org pertama yg mandi ...air mmg cool....pagi nyer ...kiteorg kembara ..msuk hutan bnyk yg aku pelajari ilmu2 agama ketika dlm hutan.....saper2 nk ilmu ni aku akan kongsi kan...nnti aku gitau r dlm kelas ilmu yg aku pelajari an .....ada bnyk gi....pepeun kem ni mmg gempak...walaupun 2 hari 1 mlm.....
November 2, 2010

aku on9 pkul 2 pagi ...dasyat tak

salam..........kawan2ku yang dikasihi dan dirahmati oleh Allah.....aku on9 kol 2 pg.......tp tk ngantuk apa rahsianya...nk tau rahsia nya ...rahsia nya aku tidur kol 8 hahaha....sbnarnya ngantuk giler lepas aku blik drpd kpj healthcare ...lawat akak saudara.......jatuh motor....tp pre.....t.......alhamdulilah tak apa 2............pastu hari ni ......aku gi kem kt kmpg jijan..kt kem g-jan...satu hari r an....mksud nya hari khamis aku ada .........pastu A pastu B pastu C pastu D ...cukup r tu...disini sy undur kan diri sy dahulu...sekian terima kasih
Wide Eye Onion Kun