Copyright © -Mubin-
Design by Dzignine
November 8, 2010

imbas kembali

teringat aku pada zaman kanak dlm 5-8 tahun ...antara television program yang aku minat ialah rancangan barney and friend...si dinosaur berwarna ungu ...nk upload gmbr sekali tk ley lak an...tkpa tkpa.......lagu ni mmg aku suka lagu barney i love you

i love you
you love me
we're a happy family
with a great big hug and a kiss from me to you
wont you say you love me too!

i love you
you love me
we're best friends as friends should be
with a great big hug and a kiss from me to you
wont you say you love me too!

haha....kalau nak diimbas kan kembali mmg banyak favourite television program....tp ni aku buat sikit je an....tp aku pling suka ialah ultraman dyna ,taro,tiga,ete n lain lain...dulu aku mmg bnyk cd cerita psl ultraman.....haha.....tp ultraman yang pling aku suka ialah dyna..

lagu ultraman dyna

Wow Wow Daina Seigi Wa Nanda Daina
Honto No Ai Wa Nanda Urutoraman Daina (oh)

aku ambik skit jer nnti korang boring..aku igt gi rentak lagu ni....

barney vs ultraman......

aku ambil ultraman...gagagaga....second bru barney and friends.....korang jom tgok rancangan genius di tviq saluran 552.....best tu...psl science ...aznil hos nya...bnyk ilmu yg boleh didapati......tk silap aku pukul 11.30 pg hari ahad...try r bukak.....

k undur diri dulu

0 Komen:

Post a Comment

Wide Eye Onion Kun