Copyright © -Mubin-
Design by Dzignine
November 18, 2010

Semalam Raya Aidil Adha

haha...mcm mana korang semalam ??Best tak raya??
aku rasa best gak raya kt sini.......
lepas raya gi tasik n keliling rumah bergambar haha...biasa r an.....tkder keje.....sekali sekala
lagi pun semalam tetamu smpi malam....sepupu,saudara n staff bapak aku dtg......haha....smlm buat ketupat palas   klo nk tahu ketupat tu....daun palas dengan pulut..rasa sedap...sedap giler..nk tak dh abis r....haha......pastu .....kepada murid 2 Musytari....selaku rakan2 ku yang disanjungi dan disayangi...klo nk tgok gmbr 2 M gi kat jom tengok ....pastu klo nk tgok gmbr jamuan gi kat jamuan ....semua gambar diupload menggunakan Facebook tidak perlu di sign in....kepada yang tkder fb tu.....korang pun ley bukak sbb aku buat everyone can see...mula 2 nk buat friend only..tapi pikir2 ada dua tiga empat orang kawan aku tkder fb an.........

0 Komen:

Post a Comment

Wide Eye Onion Kun