Copyright © -Mubin-
Design by Dzignine
January 2, 2011

3 Musytari n back from dungun

hahaha.....aku tak nak cakap panjang lebar......cuma klo ada masa n ada idea tambahan utk blog kelas ley gitau aku n ley mintak kt aku email n password.......http://www.3musytari.co.cc  tu blog baru aku buat ni utk kita sama 2 gitau aku kita jumpa bank soalan kt tenet atau sebarang bahan untuk dimuat turun...cara nk guna dia senang jer aku guna blogspot tp guna url co.cc klo korang nk mcm tu belajar ngan aku...hahaha....

0 Komen:

Post a Comment

Wide Eye Onion Kun