Copyright © -Mubin-
Design by Dzignine
January 27, 2011

kucing hahaha


nama kucing ni Puteh ...gmbr ini telah diedit dgn menggunakan photoshop....


nama kucing ni BuBu ..dia dh tkder...sudah mati......

Korang rasa mana yg lagi comel????



January 26, 2011

Merentas desa

assalamualaikum.....blog ni dh naik sawang dah....tolong buangkan boleh?hahahaa......MERENTAS DESA

hahahaha...aku dpt nom 23 hahaha..ok r tu drpd tk dpt no kan.......hahaha...Rumah Maharajalela

bermaharajalela kerana mendapat no 1 dlm acara keseluruhan merentas desa....tahniah....kedua jatuh kepada

rumah Mat Kilau...umah sukan aku hahahaha......last sekali dpt dkt rumah Bahaman ....hahahaha...tahniah

kepada ketiga2 rumah.....

bsok skolah wau...so cool ....merentas desa wktu hujan ...cool man ...hahaha..best tu.......k r....smpi sini saja
January 25, 2011

ragbi...best tu


hahaha......nama ragbi ni ragbi rempuh......klo korang nk belasah orang wktu ni pun ley...hahahaha..
January 12, 2011

Siapakah kita???

siapakah kita?

jawablah sendiri......

ok ...dh lama tk update..yelah skrg ni nk PMR kan ..jadi kena kurangkan penggunaan internet atau bahan media yang lain.Macam mana tadi murid smkpsp?best tak merentas desa?kaki ku terseliuh wau memang cool tp nasib baik tk teruk cuma terpeleot skit jer haha..Kena tahan sebab besok ada PJK the subject that I wait for everyweek....hahaha...best tu PJK ..dapat main bola ramai2....ada league kalau tahun lepas kelas 2M dpt no 3 drpd 5 ok r tu an....tahun ni tak tahu r sbb bnyk dh player baru...hahaha......jgn disangkakan udara yang tenang tiada kapal terbang...wa....pandai2 ubah....PESANAN KHIDMAT MUBIN =PASTIKAN KERJA SEKOLAH ANDA SIAP.

semangat kerja sekolah siap...dulu 2 tu keje skolah ni ada yg hantar ada yg tak.....tp bnyk hantar berbanding tak ..nk kene nama kene tulis kt buku rekod ka..haha.....

perasaan apabila kerja siap:

bangga 
happy 
tak takut
relaks 
tenang

jd kepada yg slalu tk buat kerja skolah tu buat r........best tau klo siap keje skolah...jangan malukan nama lelaki....KENAPA SETIAP KALI TAK BUAT KERJA SEKOLAH AKAN DITUJUKAN KEPADA BUDAK LELAKI?

ingat kami ni teruk sgt ker...hahahaha....cool......

malu tu klo tk siap keje skolah.....jatuh saham tu...k r assalamualaikum..
January 4, 2011

yuhu......haha...hw ...hahaha

hw=homework
homework=hw
hw=kerja rumah
kerja rumah=homework

hahaha
dah mcm matematik yg td.....apa mcm korang?dh tk on9 tahun 2011 ...haha.....aku lak lepas siap hw lepas geram bru on9 hahaha...........kerja sekolah banyak dah siap ..hahaha...poyo lak......aku ada tips utk korang yg berhadapan dgn kerja sekolah yg banyak....bila korang dpt hw (singkatan) yg banyak korang kene cakap kt hati  baik baik saja .....hati kita ni kene pujuk skit hahaha.....jd ni tips utk hari ni........

...................sekian terima kasih ......see next time ............at school or at anywhere..................
January 2, 2011

3 Musytari n back from dungun

hahaha.....aku tak nak cakap panjang lebar......cuma klo ada masa n ada idea tambahan utk blog kelas ley gitau aku n ley mintak kt aku email n password.......http://www.3musytari.co.cc  tu blog baru aku buat ni utk kita sama 2 gitau aku kita jumpa bank soalan kt tenet atau sebarang bahan untuk dimuat turun...cara nk guna dia senang jer aku guna blogspot tp guna url co.cc klo korang nk mcm tu belajar ngan aku...hahaha....
Wide Eye Onion Kun