Copyright © -Mubin-
Design by Dzignine
January 12, 2011

Siapakah kita???

siapakah kita?

jawablah sendiri......

ok ...dh lama tk update..yelah skrg ni nk PMR kan ..jadi kena kurangkan penggunaan internet atau bahan media yang lain.Macam mana tadi murid smkpsp?best tak merentas desa?kaki ku terseliuh wau memang cool tp nasib baik tk teruk cuma terpeleot skit jer haha..Kena tahan sebab besok ada PJK the subject that I wait for everyweek....hahaha...best tu PJK ..dapat main bola ramai2....ada league kalau tahun lepas kelas 2M dpt no 3 drpd 5 ok r tu an....tahun ni tak tahu r sbb bnyk dh player baru...hahaha......jgn disangkakan udara yang tenang tiada kapal terbang...wa....pandai2 ubah....PESANAN KHIDMAT MUBIN =PASTIKAN KERJA SEKOLAH ANDA SIAP.

semangat kerja sekolah siap...dulu 2 tu keje skolah ni ada yg hantar ada yg tak.....tp bnyk hantar berbanding tak ..nk kene nama kene tulis kt buku rekod ka..haha.....

perasaan apabila kerja siap:

bangga 
happy 
tak takut
relaks 
tenang

jd kepada yg slalu tk buat kerja skolah tu buat r........best tau klo siap keje skolah...jangan malukan nama lelaki....KENAPA SETIAP KALI TAK BUAT KERJA SEKOLAH AKAN DITUJUKAN KEPADA BUDAK LELAKI?

ingat kami ni teruk sgt ker...hahahaha....cool......

malu tu klo tk siap keje skolah.....jatuh saham tu...k r assalamualaikum..

0 Komen:

Post a Comment

Wide Eye Onion Kun