Copyright © -Mubin-
Design by Dzignine
February 25, 2011

yeay yeay yeay

aku dh update
February 19, 2011

time to photoshoot

hehehe...sihat tak??
sihat ..alhamdulilah

tajuk post harini korang dh baca kan


kat sini aku nk besertakan gambar....sesiapa ada tips fotografi inform kt aku ....sharing is caring not sharing is disturbing ....hahaha.....cik siti zubaidah cikgu sains kami......fuyoh..dh jd pk hem kt skolah tu..congrats cikgu ....maklumat telah dapat di facebook

ok...kembali ke tajuk


ni r kampung aku......kt sini aku msukkan elemen landscape...siapa berminat kt blog ni..boleh mintak...boleh ambik ...



ni lak anak saudara aku..nama haziq..tp aku pggil mat ajiq...hahaha..dia mmg rpt ngan aku.....basikal pinjam hahahaha



ni proses wktu padi tgh apa tah...tu pakcik aku tu yg pegang tong putih....go pak tam...pak tam ni mmg baik ngan aku..dia penghulu kampung tu..anak dia baik ngan aku ..yelar saudara kan.....

gmbr ni wktu siang.....klo korang nk belajar mcm mana nk ambik gmbr mcm ni..gitau aku....aku ley ajarkan.......



kepada yg tak tau tu ..ni msin harvester padi...haha...pakcik yg bawak ni buat2 nk langgar aku wktu aku kt bendang ngan anak2 sedara...giler ker...dh r mende tu tajam.....


ni aku tak tau r mamat mana lak yg aku ambik....setahu aku mamat ni poyo..tk tau r ..tp bnyk kata mamat ni poyo....igt mamat poyo ni..your destiny still long




ok....ni kat dungun.......air laut dia bersifat bergelora....cuba korang tgok pokok kelapa dia..tinggi2 kan....tk terbantut sbb dpt perudaraan yg masin





ok ...ni wktu malam...mcm mana cantik tak??ni r gambar yg pling aku rasa berharga...dgn awan yg banyak ..chaya bulan purnama...dpn pantai lak tu .....nama pantai ni pantai teluk lipat ,kat dungun...


pergh ..ayat mmg mengANCAM haha..aku tgok signboard ni tros ambik camera snap ..mmg unik ......ni pun kt dungun gak....klo korang nk ambik gmbr ni...mintak dulu tau.....

ok ..sekian itu sahaja untuk kali ini........moga berjumpa lagi


Wide Eye Onion Kun