Copyright © -Mubin-
Design by Dzignine
March 16, 2011

Minyak wangi

haaa....minyak wangi...Apa tu minyak wangi??Perlu ke pakai minyak wangi???minyak wangi I love it.....ok ok

ok ..first skali minyak wangi merupakan minyak termahal kt dunia ..ok ..cuba korang gi sogo atau kt mana sama ada kt airport ker apa...

cuba korang tengok harga minyak wangi tu cth Fahrenheit ker atau sebagainya ...satu botol tu bernilai 200-300 ....tak sampai 1 litre sbb tu digelarkan minyak termahal...minyak ron 97 bru rm2++ seliter.....hahaha

for me .....minyak wangi ni penting..ye r selain meningkatkan semangat ia juga bagi kita satu feel...yelar kalau badan korang berbau pastu nk gi mana2 ..aku rasa gerenti korang rasa mcm lain kan......kalau wangi ok r keyakinan diri pun ada.......tk kesah r minyak wangi korang tu murah atau mahal ...yang penting pakai........

jadi kt sini aku nk habaq ......kalau hangpa nak pakai minyak wangi tu boleh tapi jangan overdose....paham dak??

maksud overdose ni jangan terlampau..........

ok setakat ni saja ...bye3

jap3 btol ka minyak wangi ni kluarkan gas cfc dan mengurangkan lapisan ozon????kalau dh dpt jawapan comment kt bawah aku nyer post....tq

0 Komen:

Post a Comment

Wide Eye Onion Kun