Copyright © -Mubin-
Design by Dzignine
March 5, 2011

UP1...ujian prestasi 1

Sejarah Up1

berbalik pada tajuk asal....Setelah beberapa lamanya blog ini tidak diupdate kerana kekangan idea bukan nyer kekangan masa yer........kucing kt atas tu pun terkeZUT kerana sejarah msuk form1-2 semua.......hahaha....jgn risau....semua bawa bertenang....korang jangan igt korang jer terkezut aku pun dua kali lima.....hahaha.........UP1 korang dh sedia ker???mudah mudahan korang dh sedia ....korang kene igt tahun ni cabaran atau pesaing sengit banyak sbb ada drpd kelas lain dh msuk kelas MUSYTARI ........

disini aku nk sertakan apa yg korang ptut ulangkaji

Bi-literature ..how dalat got its name and the lake isle of inisfree
KH-elektrik(yg kire2 tu),tempat kediaman ,reka bentuk 
mt-lines and angle,circle and statistic....
Pi-tajuk awal setiap unit
Sejarah-semua bab tingkatan satu dan dua...tingkatan 3 bab 1-2

setakat itu jer yg aku igt.......

jaga pemakanan jaga kesihatan semasa musim peperiksaan

tidurlah dengan secukupnya

study smart bukan study hard

itu pesanan 

untuk hari ni.....

bye....bye....bye ala2 shin chan


0 Komen:

Post a Comment

Wide Eye Onion Kun