Copyright © -Mubin-
Design by Dzignine
April 25, 2011

Tomorrow..........

tomorrow,tomorrow and tomorrow
see the chess on the table..........haik...........Tetiba sajak william shakespears dah bertukar rupa..........okay ...okay.......Besok hari yang dinanti-nantikan ...............

Hari apa yang ko nantikan mubin?????

                          
                                                                 Besok hari perlawanan catur peringkat daerah Sepang di SMK                                      
                                                                  Datuk Abu Bakar Baginda......................


Haaaaaaaaaaaaaaaaaaa.................

Help me.......Rasa takut pun ada,rasa bangga ada,rasa suka pun ada.........Bak kata Pak Cik Astro tu dulu "Macam-macam ada"..............................

Ayoyoo........


Kami atlet (ayat je lebih)

1.Fauzi   2.Mubin 3.Syahiran 4.Khairul Ikhwan aka Edong

Mudah-mudahan kami tidak mendapat tempat terakhir.................
April 19, 2011

kring kring kring

Blog kini berwajah baru(pemiliknya nak buat kelainan katakan).Macam mana rupa blog ini?o_O .Hari ini di sekolah ada majlis perasmian minggu bahasa.Kena pula jadi jurugambar(dahlah si mubin ni jurugambar tak bertauliah.:-D ::::::::::::::::::

Jeng jeng jeng.

Hari ini juga merupakan hari pembentangan sejarah oleh kadi band.Anggota kadi band Mubin,Syahiran,Zikri dan Aminuddin. KUMPULAN KADI BAND MEMANG SEMPOI.Semua ahlinya sporting .hahaha.alhamdulilah kami telah berjaya membentang dengan baik dan lancar walaupun ada soalan yang diajukan kepada kami dan kami mengambil masa yang agak lama juga untuk menjawab.Terima kasi kepada sahabatku iaitu (nama dirahsia) kerana telah memberikan soalan pembentangan ramalan.o_O

Kenapalah waktu sekarang ramai cikgu tak masuk kelas?PPT dahlah hampir tiba(bulan lima pula tu).Sekarang dah bulan empaat.Tak sampai sebulan lagi nak PPT::::::

Siapa ada idea untuk buat oral test?huhuhuhuhuuhuhuh.Ketandusan idea.Hari jumaat ni buat plbs.


Tenang mubin tenang.

Ok terima kasih kerana membaca
April 6, 2011

Berusaha tangga kejayaan

okay ..tajuk kali ini seperti yang dinyatakan di atas........

Sejujurnya ,bulan 4 sekarang ni memang busy kot.....dengan homework(standard lah tu cuma ada yg x puas hati )

aduh..........PMR...

engkau  ibaratkan penyuluh hidupku
untuk menerangi jalan yang akan aku tuju

puisi dekat atas ini....fully make by MUBIN

okay..........PPT .....wau......mathematics masuk sampai bab 8...bab 8.....fuyoh

sekarang baru sampai bab 6 algebraic expression(harap ejaannya betul) lagi dua bab tu ......dalam masa lebih kurang 1 bulan.........

folio folio folio

disini saya posting bukanlah untuk menyatakan rasa tidak puas hati yaa.....

Betul lah apa yang dikatakan oleh cikgu....masuk bulan 4 ke atas .....otak mula stress....rasa macam masa tak cukup.........yelah macam mana nak cukup ...kalau berblogging ja..................

ok ok ok.........selamat maju jaya
assalamualaikum
April 4, 2011

kalau buku jadi mubin , mubin jadi apa???

tajuk untuk kali ini pelik sikit(duduk pun kt sungai pelek) sebab tu pelek ....sabo je lah .........

buku .......apa itu buku?????perlu ke baca buku???haa,buku I hate book( gedik ).........

okay....banyak pendapat bila berbincang mengenai buku...okay buku tempat untuk menyimpan maklumat........

kepada pelajar tingkatan 3....jadi buku teks seperti rakan karib anda......aduh...mubin ni cakap je lebih...macam dia buat.........hahahaha.......

tadi aku berjalan selangkah demi selangkah hingga beratus langkah mahupun beribu langkah mahupun jutaan langkah ...hai dah hiperbola nampak.......

okayy..aku pendekkan kan cerita...cecite cecite cecite........

okay aku jalan di depan papan kenyataan yang menyatakan siapa cikgu yang tak hadir ...selepas itu,saya memandang ke arah atas...huh.....memang seram ...bila tengok benda tu ...............huh,.....unsur suspens......

okay ......aku pandang bile pmr dan berapa hari lagi pmr.....aduhh....180+++.hari.......aduh...buku baca baru sampai form1 ......lagipun saya bukanlah jenis ulat buku ....aduh....pmr dah nak dekat.........boleh tak tangguh pmr buat tahun depan...........

okay.........sampai di sini sahaja lah saya bermonolog..........


 ..........................gunalah bahasa dengan sebaik mungkin..........

u -15 SMK Pantai Sepang Putra

okay ......

hari esok ada perlawanan bola sepak peringkat daerah sepang lawan dekat SMK Sungai Pelek ...............


                                                                   takut pun ada rasa juga ....nervous .......
yelah first time wakil sekolah untuk sukan

Hope team bola sepak under 15 sekolah dapat masuk final dan menang ..........huh........

posisi aku .....posisi aku goalkeeper.....hehehe.....

jadi ................jadi apa????

aku pun dah tak tahu lah nak cerita pasal apa lagi........

haa.....aku ingat...yez yez yez

lepas hari esok main bola petangnya pula pergi tusyen ...memang terbaik .......aduhh.....hahaha....dah lah baru buat latihan tusyen yang minggu lepas.......sikap aku yang paling aku selalu buat iaitu procastinate(tangguh)

aduh ...........berubahlah demi kebaikan ....................

<3majulah sukan untuk negara<3


Wide Eye Onion Kun