Copyright © -Mubin-
Design by Dzignine
April 19, 2011

kring kring kring

Blog kini berwajah baru(pemiliknya nak buat kelainan katakan).Macam mana rupa blog ini?o_O .Hari ini di sekolah ada majlis perasmian minggu bahasa.Kena pula jadi jurugambar(dahlah si mubin ni jurugambar tak bertauliah.:-D ::::::::::::::::::

Jeng jeng jeng.

Hari ini juga merupakan hari pembentangan sejarah oleh kadi band.Anggota kadi band Mubin,Syahiran,Zikri dan Aminuddin. KUMPULAN KADI BAND MEMANG SEMPOI.Semua ahlinya sporting .hahaha.alhamdulilah kami telah berjaya membentang dengan baik dan lancar walaupun ada soalan yang diajukan kepada kami dan kami mengambil masa yang agak lama juga untuk menjawab.Terima kasi kepada sahabatku iaitu (nama dirahsia) kerana telah memberikan soalan pembentangan ramalan.o_O

Kenapalah waktu sekarang ramai cikgu tak masuk kelas?PPT dahlah hampir tiba(bulan lima pula tu).Sekarang dah bulan empaat.Tak sampai sebulan lagi nak PPT::::::

Siapa ada idea untuk buat oral test?huhuhuhuhuuhuhuh.Ketandusan idea.Hari jumaat ni buat plbs.


Tenang mubin tenang.

Ok terima kasih kerana membaca

0 Komen:

Post a Comment

Wide Eye Onion Kun