Copyright © -Mubin-
Design by Dzignine
June 19, 2011

exam..fuyooh....dahsyat gilewwwwwwww............

exammm....ramai yang menggangapkan bahawa exam itu membebankan....betulkah membebankan pelajar?Bagi saya semua itu tidak membebankan malah untuk mengetahui prestasi semasa...Exam itu penting seolah olah ujian dalam hidup....Kalau dalam hidup tidak ada exam jadi semua itu akan jadi KOSONG means tak bermakna,.....Jadi EXAM ITU PENTING.......

June 3, 2011

Selamat Pengantin Baru

Pertama kali ,saya mengucapkan selamat pengantin baru buat abang Muzzamil dan Kak Ita .......................Di bawah gambar perkahwinan mereka

June 1, 2011

kampung.......Kampung Boy



kampung...okay ......nama kampung aku special kampung telok talipon....well,mungkin ni tempat pertama ada talipon kot....hahahahaha...........

perancangan di kampung :-

main games macam biasa
duduk menghadap laptop sambil on9(tajaan YES WIMAX)
ambil gambar kat sawah.....tu sabaq dulu
pergi marina(dah pergi semalam)

Wide Eye Onion Kun