Copyright © -Mubin-
Design by Dzignine
October 11, 2011

Aktiviti lepas PMR.......Pasca PMR

tut tut tut tut..........(kring3x)


"Lombong emas dalam diri kamu adalah fikiran kamu. Kamu dapat menggalinya sedalam-dalamnya dan sepuas-puas yang kamu inginkan." ~ Abdullah Mansur M.H

okay.....Nak ubah style sikit...mulakan post dengan kata kata mutiara/hikmat/semangat dan sebagainya (sebagainyewwww)



2.buat calon PMR 2011....Pasti korang merancang aktiviti pasca PMR ....okay , gerenti banyak yang membuat plan untuk tidur , main games , beriadah, membaca novel dan sebagainya bukan?

3.Macam saya ( aku ) ,aktiviti yang dirancang ( rancang dulu , tak buat tak pa kan kan kan)

a-Online 24/7 (unsur hiperbola = melebih-lebih bukan sebab tak tidur)

b-Exercise aka latihan fizikal ( training untuk ujian fizikal kelak )

c- jogging setiap petang ( nak tingkatkan stamina ( konon ) )

d- belajar dan ulangkaji untuk Peperiksaan Akhir Tahun( nampak benor nipunya , sebab dah ambil pmr)

e- Menambah ilmu pengetahuan mengenai komputer , gitar dan sebagainya.

okay okay ....a,b,c,e memang perkara yang mahu dipraktikkan tetapi bagi d tu kureng r sebab sekarang dah bebas...BEBAS KE?????? bebas r buat sementara waktu

opss...lupa letak kat atas....Main games....Lumrah kaki games....hik hik hik

okay....KHAS UNTUK CALON2 PMR 2011.MEMANG BEBAS TAPI KENE INGAT KESIHATAN KENE JAGA ..AMBIL RESULT KELAK PASTIKAN DIRI ANDA CUKUP SIFAT ...

SELAMAT MALAM ..........SHUTDOWN R PC KORANG .....PC TAK MERDEKA SEBAB KORANG DAH MERDEKA ..FAHAM TAK???TAK FAHAM BUAT2 FAHAM OKAY ....

0 Komen:

Post a Comment

Wide Eye Onion Kun