Copyright © -Mubin-
Design by Dzignine
December 18, 2011

Permainan yang masih bermain di minda



Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh............dan selamat sejahtera..............sihat semua??mudah-mudahan sihat dan dirahmati oleh Allah swt............

Post kali agak-agak ..hrmmm....agak bosan kot~ tak tahu r an .............okay ....kita teruskan perjalanan ----------------->



(saja menyemakkan gambar diriku dalam post kali ni)


::
::
::
::
::
::
::
V

.Tetris


game ni boleh tahan r senang dia ..walaupun selalu gak kalah an ~........ nampak macam games biasa tapi hakikatnya games ni memerlukan kemahiran berfikir jugak sebab kite perlu menyusun kotak yang bersegi-segi itu............





. Super mario (pakcik Mario)






games super mario merupakan games yang boleh tahan juga ketika masa dahulu ...yelah ,sekarang mana ada orang main ni dah ...diorang main games fifa 2012 , barbie(ada ke??) ,PES 2012......dedulu,suka gak r games super mario sebab pak cik mario ni suka lompat-lompat dan mencari puteri klo tak silap(maafkan saya jika tersilap sebab dah lama)



korang ingat lagi tak bende kat atas ni????hahaha..

siapa simpan lagi bende kat atas tu mmg POWER r....bukan power(kuat) apa cuma masih lagi mengekalkan permainan yang hanya mengeluarkan skrin hitam kelabu putih ..........


okay .........sekian~

Terima Kasih kerana membaca

1 comment:

  1. Hey there. Nice entry. Like it :). I'll follow u. Kalau sudi follow la jgk♥. WAHAHA! http://rock-secretonlinegurlzz.blogspot.com/

    ReplyDelete

Wide Eye Onion Kun