Copyright © -Mubin-
Design by Dzignine
December 6, 2011

Program cuti sekolah

ting tong ....ting tong...ting tong ...

Assalamualaikum dan selamat sejahtera

musim cuti sekolah kan sekarang ...jadi korang semua pergi mana waktu cuti??adakah holiday atau menonton tv atau online 24/7..........hrmmmm

okay.....Bila waktu sekolah tak sabar sekali waktu cuti sekolah tapi bila waktu cuti sekolah tak sabar pula waktu   persekolahan.........

Blog ku kini berpenampilan baru ...hahahaha (tengok kawan2 punya blog cantik sebab tu nak bagi blog ni cantik gak tapi dok2 burok-burok gak) ..................

Post kali ni memang pendek sebab penulisnya ketandusan idea-idea untuk menaip ...........

jadi penulis mengucapkan













............................PMR kini menghantui diriku...............

assalamualaikum

2 comments:

  1. takpe...nnt dh byk idea buat byk2 skali..simpan dlm draft.hehe

    ReplyDelete

Wide Eye Onion Kun